Windrose у червні запустить авіарейси із Києва в Ужгород, Чернівці та Кривий Ріг

Windrose у червні запустить авіарейси із Києва в Ужгород, Чернівці та Кривий Ріг

Укрінформ
Авіакомпанія Windrose («Роза вітрів») у червні 2021 року запустить регулярні авіарейси по трьох напрямках: Київ-Ужгород-Київ, Київ-Чернівці-Київ та Київ-Кривий Ріг-Київ. 

Про це Укрінформу повідомили в Офісі Президента.

За словами заступника голови Офісу Президента, координатора програми «Велике будівництво» Кирила Тимошенка, в кінці минулого року Кабмін затвердив перелік пріоритетних для держави інвестиційних проєктів до 2023 року. Для реалізації цих проєктів буде проведена реконструкція низки регіональних аеропортів.

«У найближчі роки в рамках президентської програми «Велике будівництво» ми плануємо відновити 16 регіональних аеропортів. І якраз на днях ми отримали черговий потужний сигнал, який вказує, що ми рухаємося в правильному напрямку: прийнято рішення, що вже у червні українська авіакомпанія Windrose запускає регулярні авіарейси ще в три міста - Ужгород (тричі на тиждень), Чернівці (тричі в тиждень) і Кривий Ріг (чотири рази на тиждень)», - розповів Тимошенко.

Перельоти здійснюватимуться на літаках ATR-72-600, призначених саме для регіональних перевезень. Як пояснив Тимошенко, державна влада орієнтована на популяризацію внутрішніх авіаперевезень та створення комфортних умов для роботи авіакомпаній в Україні.

За словами голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка, реконструкція аеропорту в Кривому Розі пройде в рамках «Великого будівництва» Президента Володимира Зеленського. Роботи будуть проведені за рахунок державного, місцевого бюджетів та інвесторів.

«За фактом аеропорт обслуговуватиме потреби 600-тисячного міста і двох великих областей - Дніпропетровської та Кіровоградської. Ці рейси вдихнуть нове життя в сам аеропорт і весь регіон», - зауважив Резніченко.

Читайте також: Авіакомпанія Windrose запускає рейс із Чернівців до Києва

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко назвав розвиток мережі регіональних авіахабів однією з цілей програми на найближчі роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-