Dragon Capital придбав «Юнекс Банк»

Dragon Capital придбав «Юнекс Банк»

Укрінформ
Група компаній Dragon Capital спільно з банкіром Іваном Світеком завершили угоду з придбання 100% акцій ПАО «Юнекс Банк» (75,01% та 24,99% акцій відповідно) у групи компаній Смарт-Холдинг.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії.

«В цій угоді ми раді бути партнерами з Іваном Світеком. Він має величезний досвід і прекрасну репутацію у банківському секторі. Сьогодні пан Світек також призначений головою правління UnexBank. Ми впевнені, що для банку та його команди це прекрасна можливість реалізувати свій потенціал та зробити серйозний ривок у розвитку», — зазначив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Dragon Capital та Іван Світек зацікавлені у розвитку UnexBank та володіють необхідною експертизою, щоб вивести його на топові позиції рейтингів лідерів банківського сектору України.

Раніше контролером АТ «Юнекс Банк» був Вадим Новинський, який опосередковано володів 100% статутного капіталу банку.

Читайте також: Зростання ВВП в Україні очікується на рівні 5,3% - Dragon Capital

Dragon Capital - найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Dragon Capital здійснює брокерські операції з акціями і борговими інструментами, супровід угод по залученню капіталу, прямі інвестиції і управління активами. Компанія заснована у 2000 році в Києві. У 2007-2017 рр. міноритарним пакетом Dragon Capital володів Goldman Sachs, один з найбільших світових банків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-