АРМА домовилося про оцінку комплексу «Сухолуччя»

АРМА домовилося про оцінку комплексу «Сухолуччя»

Укрінформ
Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) домовилося про оцінку комплексу "Сухолуччя" з ТОВ "Експертно-консультаційний центр".

Як передає Укрінформ, відповідний договір був оприлюднений у системі "Прозоро".

Згідно з договором, послуги з оцінки майна коштуватимуть 100 тис. гривень, які зобов'язується сплатити переможець конкурсу на управителя "Сухолуччя", компанія "7 днів". При цьому АРМА не витратить бюджетні кошти на проведення оцінки майна.

Договір діє до 31 травня цього року.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, кінцевим бенефіціаром ТОВ "Експертно-консультаційний центр" є Алла Тігінян.

Як повідомлялося, готельно-ресторанний комплекс "Сухолуччя" має площу 30 тисяч га. У "Сухолуччі" ще з радянських часів відпочивала та полювала номенклатура. У 1967 році це місце обрав перший секретар ЦК КП України Володимир Щербицький.

Читайте також: АРМА оголосило конкурс з відбору оцінювача «Сухолуччя»

У 2004 році туди заселився Віктор Янукович, який обіймав на той момент посаду прем'єр-міністра, а пізніше став президентом.

На місці старого мисливського будинку Щербицького для Януковича звели двоповерховий дерев’яний маєток "Акація", а ще один елітний комплекс, так званий "Острів", оточений водою. Центральним об'єктом був дерев'яний будинок - так звана "Хонка-2", подібна до легендарної "Хонки" у Межигір’ї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-