Приватизація Рава-Руського спиртзаводу відбудеться 14 травня – Фонд держмайна

Приватизація Рава-Руського спиртзаводу відбудеться 14 травня – Фонд держмайна

Укрінформ
Приватизацію окремого майна Рава-Руського місця провадження діяльності (МПД) та зберігання спирту ДП «Укрспирт» за стартовою ціною 27,72 млн грн призначено на 14 травня 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Фонду державного майна України.

«14 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що розташоване в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області. Стартова ціна активу становить 27 721 553,99 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 13 травня 2021 року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що об'єкт приватизації складається з будівель та споруд загальною площею 12,91тис. кв. м, серед яких: адмінбудівлі, зерносклади, солодовня, котельня, спиртосховища, депо, майстерня, мазутно-насосна станція тощо. Наявне основне технологічне обладнання, а також необхідні комунікації. Загальна площа земельних ділянок – 13,22 га.

Відзначається, що приватизація Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» проходить в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася у 2020 році.

Читайте також: Ціна продажу майна підприємства Укрспирту у ході торгів зросла майже у 5 разів

Як повідомляв Укрінформ, загалом на приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 об’єктів, об'єднаних у концерн «Укрспирт». Очікується, що за результатами 2020-2021 років до державного бюджету від приватизації спиртових активів надійде понад 1 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-