Державі передали майновий комплекс для зрідженого газу у порту Рені

Державі передали майновий комплекс для зрідженого газу у порту Рені

Укрінформ
Державі передали майновий комплекс по наливу, схову та зливу зрідженого вуглеводородного газу у порту Рені вартістю близько 100 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

“За вироком Київського районного суду Одеси, розпорядженням Кабінету Міністрів України державі в особі Міністерства енергетики України передано майновий комплекс по наливу, схову та зливу зрідженого вуглеводородного газу у Ренійському морському торговельному порту, вартість якого становить близько 100 млн грн”, - ідеться в повідомленні.

Прокурори довели, що підприємство придбали у 2012 році члени злочинної організації під керівництвом українського бізнесмена-втікача та використовували його для маскування злочинів з ухилення від сплати податків під виглядом фіктивного вивезення нафтопродуктів.

Засуджено колишнього керівника і трьох співробітників газового терміналу в порту Рені, які діяли у складі злочинної організації та сприяли умисному ухиленню підконтрольних підприємств від сплати податків, організовували складання завідомо неправдивих офіційних документів.

Читайте також: Азовський судноремонтний завод повертають у держвласність

Одеська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кількох кримінальних провадженнях стосовно інших членів цієї злочинної організації.

Як повідомляв Укрінформ, Азовський судноремонтний завод (ТОВ "СРЗ"), розташований у Маріуполі, повертають до державної власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-