АРМА за 3 місяці розшукало частки у статутних капіталах на 1,84 мільярда

АРМА за 3 місяці розшукало частки у статутних капіталах на 1,84 мільярда

Інфографіка
Укрінформ
За 3 місяці нинішнього року Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) за зверненнями правоохоронців розшукало частки у статутних капіталах компаній на суму 1,84 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АРМА у Фейсбуці.

Зазначається, що упродовж січня-березня агентство опрацювало 890 звернень стосовно здійснення заходів із виявлення та розшуку активів. У результаті опрацювання вказаних звернень виявлено та розшукано наступні активи: частки у статутних капіталах вартістю 1,84 млрд гривень; грошові кошти - 342 млн грн (в гривневому еквіваленті); 577 земельних ділянок; 614 об’єктів нерухомості (житлової та нежитлової).

Також агентство розшукало 10 одиниць водного транспорту, 4 одиниці автомобільного транспорту, 1 одиницю авіатранспорту. Було виявлено фінансових зобов’язань на 529 тис. грн.

Читайте також: АРМА від початку року наростило депозитний портфель до ₴633 мільйонів

Як повідомлялося, минулого року Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передало в управління активи із загальною оціночною вартістю майже 2 млрд грн.

АРМА у 2020 перерахувало до державного бюджету 15,7 млн грн. Розмір депозитного портфеля агентства у 2020 році становив 540 млн грн, нарахування за ним - 53 млн грн.

Станом на 2020 рік, у Реєстр арештованих активів внесено 2 888 записів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-