Україна залучить азербайджанські компанії до інфраструктурних проєктів

Україна залучить азербайджанські компанії до інфраструктурних проєктів

Фото
Укрінформ
Міністр інфраструктури Владислав Криклій запросив представників азербайджанського бізнесу до участі в інвестиційних проєктах у галузі інфраструктури та транспорту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що під час переговорів з міністром енергетики Азербайджанської Республіки і головою азербайджанської частини Спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва Парвізом Шахбазовим Криклій також обговорив подальші кроки зі створення українсько-азербайджанської ділової ради для сприяння та підтримки проєктів державно-приватного партнерства.

Сторони також висловили готовність до активізації співпраці у відновлення інфраструктури районів Нагірного Карабаху та обговорили дати проведення першого засідання робочої групи з приватизації для розгляду конкретних проєктів.

У ході зустрічі Криклій наголосив, що попри пандемію та кризу Азербайджан продовжує залишатися ключовим торговельним партнером України на Південному Кавказі, і українська сторона зі свого боку готова до подальшого поглиблення двосторонніх відносин.

Читайте також: Азербайджан готовий зняти обмеження на авіасполучення з Україною

Міністри також обговорили прогрес обох сторін у виконанні протокольних рішень останнього засідання Спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва, а також у реалізації спільних інфраструктурних проєктів, зокрема у будівництві сервісного хаба на КПП «Чонгар» у Херсонській області за участі інвестицій компанії SOCAR.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-