Ціна газу: Шмигаль доручив напрацювати оптимальну модель на ринку

Ціна газу: Шмигаль доручив напрацювати оптимальну модель на ринку

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив профільним міністерствам та відомствам напрацювати оптимальну модель для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу.

Як передає Укрінформ із посиланням на Телеграм глави уряду, про це йшлося на нараді під його керівництвом, присвяченій забезпеченню безперебійної роботи теплопостачальних організацій та розв'язання їхніх боргових проблем.

«Провели нараду з представниками Міненерго, Мінфіном, НКРЕКП, НАК «Нафтогаз» щодо забезпечення безперебійної роботи теплопостачальних організацій та вирішення боргових проблем, які накопичувалися роками. Доручив профільним міністерствам та відомствам напрацювати оптимальну модель для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу», - зазначив Шмигаль

За його словами, влада також працює над концепцією, щоб міста та комунальні підприємства (ТКЕ) були зацікавлені закуповувати газ влітку за більш вигідними цінами та автоматично мали ресурс на наступну зиму.

Читайте також: Уряд розробить механізм фіксації ціни на газ для населення на рік - Шмигаль

Як повідомлялося, раніше Прем'єр Денис Шмигаль заявляв, що при річному продукті для населення ціна на газ цілий рік буде однаковою, це буде середня ціна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-