Освітлення і водопостачання: Мінрегіон готує нові проєкти з ЄІБ

Освітлення і водопостачання: Мінрегіон готує нові проєкти з ЄІБ

Укрінформ
Міністерство розвитку громад та територій України готується до реалізації нових проєктів з Європейським інвестиційним банком у сфері водопостачання та зовнішнього освітлення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов у Фейсбуці.

«Під час зустрічі з головою представництва ЄІБ в Україні Жаном-Еріком де Загоном обговорили стан поточних спільних проєктів та плани на майбутнє. Спільно з Європейським інвестиційним банком - нашим надійним партнером - ми реалізовуємо «Надзвичайну кредитну програму для відновлення України». У межах Програми схвалено 246 проєктів. ЄІБ надав 200 млн євро на їхню реалізацію. Ці кошти спрямовані на реконструкцію великих об’єктів соціальної інфраструктури на Сході України. До переліку об’єктів входять спеціалізовані медичні й освітні заклади", - написав Чернишов.

Також, за його словами, кошти підуть на поліпшення умов життя внутрішньо переміщених осіб у дев'яти областях України, куди вони були змушені переїхати.

Читайте також: Криклій обговорив із ЄІБ впровадження інтелектуальних транспортних систем

"Зараз Мінрегіон готується до нових спільних проєктів із ЄІБ у сфері водопостачання та зовнішнього освітлення. Також плануємо розвивати мономіста та забезпечувати справедливу трансформацію вугільних територій", - зазначив Чернишов.

Фото: Олексій Чернишов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-