Корпорація «АТБ» у 2021 році планує інвестувати в економіку ₴12 мільярдів

Корпорація «АТБ» у 2021 році планує інвестувати в економіку ₴12 мільярдів

Укрінформ
Корпорация «АТБ» планирует в 2021 году инвестировать в экономику Украины около 12 млрд грн.

Корпорація «АТБ» планує у 2021 році інвестувати в економіку України близько 12 млрд грн. Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба корпорації "АТБ". 

«У 2021 році корпорація планує реалізувати широкий пакет інвестицій на суму близько 12 млрд грн або 409,9 млн дол. Крім подальшого розвитку підприємства, наші інвестиції стануть драйвером зростання для підрядників і виробників і дозволять створювати тисячі нових робочих місць як у самій корпорації, так і для підприємств-суміжників», - заявив генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков.

Він наголосив, що внутрішні інвестиції найбільших українських компаній сьогодні - ключовий фактор підтримки зростання економіки України і добробуту українців.

У 2021 році компанія планує збільшити податкові відрахування до 19 млрд грн.

Мережа супермаркетів «АТБ» в 2020 році відкрила 127 нових магазинів по всій країні, тож, інвестиції корпорації «АТБ» в економіку України становлять 9,96 млрд грн.

Відзначається, що підприємства і підрозділи корпорації «АТБ» забезпечують зайнятість для понад 70 тисяч українців, а в 2020 році розширення мережі супермаркетів дозволило створити понад 5,5 тисячі робочих місць. Податкові відрахування компанії за підсумками 2020 року становили 15,8 млрд грн, що на 26% більше, ніж у 2019 році.

Читайте також: Уряд створив Національний фонд інвестицій

Корпорація «АТБ» - об'єднання великих українських компаній, які здійснюють діяльність у сфері управління активами, роздрібної торгівлі, виробництва та продажу продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія «АТБ-Маркет», кондитерська фабрика «Квітень», м'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Станом на 8 квітня 2021 року торговельна мережа «АТБ» налічує 1216 магазинів в 313 населених пунктах 24 областей України.

Як повідомляв Укрінформ, пресслужба Мінекономіки 16 березня повідомляла, що корпорація «АТБ-маркет» не планує піднімати ціни на певні категорії продуктів харчування та товари першої необхідності в супермаркетах мережі «АТБ-маркет».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-