В Україні перевіряють усі АЗС,  нелегальні закриють - Чернишов

В Україні перевіряють усі АЗС, нелегальні закриють - Чернишов

Фото
Укрінформ
За рішенням уряду на території України розпочато роботу, яка стосується припинення нелегального обігу пального. Кожна область має перевірити 100% існуючих АЗС.

Про це під час брифінгу сказав Міністр регіонального розвитку та розвитку територій України Олексій Чернишов, передає кореспондент Укрінформу.

“Всі нелегальні АЗС мають бути закриті, пальне вилучено і устаткування, обладнання також. Ця робота вже розпочата, і є певні досягнення. До кінця квітня вона повинна бути завершена”, - сказав Чернишов.

За його словам, також аналізується питання джерел походження так званого “сірого” пального, яке продається на деяких АЗС і це питання “знаходиться на найвищому контролі з боку держави”.

“До кінця місяця (квітня - ред.) Запорізька область продемонструє відповідний результат. 100% всі існуючі АЗС мають бути перевірені”, - додав міністр.

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух зазначив, що за підсумком місяця буде зроблена онлайн-мапа діючих АЗС. Її викладуть у вільний доступ і кожна людина, яка побачить, що та чи інша АЗС відсутня на мапі, зможе надати інформацію.

Читайте також: За три-чотири роки маємо повністю оновити соціальну інфраструктуру - Чернишов

Як повідомлялося, Чернишов знаходиться у Запорізькій області з дводенним робочим візитом. Він вже ознайомився з реалізацією програми Президента "Велике будівництво", на власні очі побачив темпи будівництва мостових переходів через р. Дніпро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-