АРМА передало в управління Дунайському пароплавству 12 барж

АРМА передало в управління Дунайському пароплавству 12 барж

Укрінформ
Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) передало в управління ПрАТ "Українське дунайське пароплавство" 12 арештованих барж. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні АРМА.

"АРМА успішно передало в управління 12 арештованих барж на Дніпрі. Повна сумарна вантажопідйомність водного транспорту складає понад 2,5 тисячі тон. Управителем активу стало ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" як переможець відкритого конкурсу, з яким АРМА уклало відповідний договір управління", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі відбувається процес фактичної передачі рухомого майна компанії-управителю для безпосереднього здійснення заходів управління.

Згідно з договором про передачу в управління, який був оприлюднений у системі електронних торгів Прозоро, щомісячний розмір винагороди управителя майна становить 65% від отриманого доходу до кінця 2023 року і 45% від отриманого доходу - до кінця 2025 року. Договір управління дійсний до 31 грудня 2025 року.

Читайте також: В АРМА заявили, що обмежені у можливостях перевірки документів

Як повідомлялося, у січні-березні дохід держави від передачі в управління арештованих активів зріс у 4 рази у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року і склав 8,8 млн гривень.

АРМА у 2020 році перерахувало до державного бюджету 15,7 млн грн. Розмір депозитного портфеля агентства у 2020 році становив 540 млн грн, нарахування за ним - 53 млн грн.

Станом на 2020 рік у Реєстр арештованих активів внесено 2 888 записів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-