Відділення Укрпошти під час посиленого карантину працюють у стандартному режимі

Відділення Укрпошти під час посиленого карантину працюють у стандартному режимі

Укрінформ
Всі 11 тис. відділень Укрпошти під час посилених карантинних обмежень продовжують працювати у стандартному режимі.

Про це йдеться у прессрелізі АТ "Укрпошта", який є у розпорядженні Укрінформу.

Зазначається, що уточнити графік роботи відділень можна на сайті поштового оператора. Відділення працюють із дотриманням визначених карантинних вимог. Зокрема, перебування та обслуговування клієнтів у приміщеннях відділень Укрпошти можливе лише за наявності респіратора чи захисної маски, яка прикриває ніс та рот.

Аби мінімізувати ризик зараження, компанія закликає користуватися онлайн-сервісами Укрпошти для сплати за комунальні послуги, оформлення онлайн-передплату, сплати за переказ, замовилення ліків, продуктів чи товарів з інтернет-магазинів.

У компаніїї нагадують, що для «розвантаження» клієнтопотоку у відділеннях діє акція «Щасливі години для платежів». Зранку і до 13.00 (у Чернігівській області - до 15.00) клієнти сплачують комунальні та інші платежі з удвічі меншою комісією. А отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти буде зручніше без черг у другій половині дня, після 13:00 (та 15.00 для Чернігівщини).

Читайте також: Укрпошта почала приймати електронні документи у додатку Дія

Якщо відвідування відділення необхідне, оплатити послуги Укрпошти можна також безготівково платіжними картками в комп'ютеризованих відділеннях, де встановлено 5 000 POS-терміналів для безконтактної оплати.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я 5 квітня оновило розподіл карантинних зон. Показник госпіталізацій хворих з COVID-19 перевищено у 21 регіоні та в Києві, на червоному рівні знаходяться столиця та 10 областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-