Перші аукціони великої приватизації відбудуться вже влітку - голова Фонду держмайна

Перші аукціони великої приватизації відбудуться вже влітку - голова Фонду держмайна

Укрінформ
Фонд держмайна зможе залучити до бюджету на прозорих приватизаційних аукціонах у 2021 році 12 млрд грн. Перші аукціони великої приватизації відбудуться вже влітку.

Як передає Укрінформ, про це на сторінці у Фейсбуці повідомив голова ФДМ Дмитро Сенниченко, коментуючи ухвалення Верховною Радою законопроєкту, що розблоковує велику приватизацію.

“Сьогодні 257 депутати обрали для України шлях розвитку, залучення інвестицій та викорінення корупції! Великій приватизації та сталим інвестиціям — бути!”, - зазначив Сенниченко.

За його словами, це дозволить ФДМ залучити до бюджету на прозорих аукціонах близько 12 млрд грн.

“Перші аукціони великої приватизації відбудуться вже влітку. Об’єднана гірничо-хімічна компанія, київський завод “Більшовик”, Президент Готель, а згодом й багато іншого - кожен інвестор знайде в нашому інвестиційному меню щось на свій смак”, - повідомив Сенниченко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Верховна Рада у другому читанні та в цілому підтримала законопроєкт, що розблоковує велику приватизацію.

Читайте також: Велика приватизація: Петрашко прокоментував ухвалення закону

За відповідний законопроєкт №4543 "Про внесення зміни до розділу V "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" щодо приватизації об'єктів великої приватизації" проголосували 257 народних депутатів.

Зазначений законопроєкт скасовує заборону на проведення аукціонів з великої приватизації, яка була встановлена у 2020 році у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-