Банки за тиждень видали доступних кредитів на 1,9 мільярда - Мінфін

Банки за тиждень видали доступних кредитів на 1,9 мільярда - Мінфін

Графік
Укрінформ
Із початку реалізації програми "Доступні кредити 5-7-9%" уповноважені банки вже видали кредитів на загальну суму 29 млрд грн, із них минулого тижня – на 1,9 млрд гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

"Від моменту старту Державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" уповноважені банки видали 11706 кредитів на загальну суму в 29 млрд грн… За останній тиждень уповноважені банки видали 764 кредитів на загальну суму 1,9 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що із загальної суми виданих кредитів 13,899 млрд грн були видані в якості рефінансування попередньо отриманих кредитів, 4,507 млрд грн підприємці отримали на інвестиційні цілі та 10,500 млрд грн у якості антикризових кредитів.

На сьогодні Фонд розвитку підприємництва уклав угоди про співробітництво з 27-ма банками.

Читайте також: Доступні кредити і не тільки: в ОП розробляють заходи для зростання економіки

Як повідомляв Укрінформ, урядова програма "Доступні кредити 5-7-9%" стартувала 1 лютого 2020 року. Надання однієї з трьох можливих ставок за кредитом у межах цієї програми залежить від розміру бізнесу позичальника та терміну його діяльності.

У квітні минулого року Кабінет Міністрів розширив державну програму "Доступні кредити 5-7-9%" на бізнес із річним доходом у 100 млн грн, тоді як раніше відповідна сума обмежувалася 50 млн грн. Також уряд збільшив максимальну суму кредиту за програмою із 2 млн грн до 3 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-