На Луганщині розпочинають ремонт мостів та штучних споруд

На Луганщині розпочинають ремонт мостів та штучних споруд

Велике будівництво
Укрінформ
Служба автодоріг у Луганській області в рамках проєкту «Велике будівництво» розпочала ремонт мостів на дорозі, що веде до КПП «Демино-Олександрівка» на кордоні з РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба підприємства.

«Першими стали об’єкти на дорозі Р-66: Контрольно-пропускний пункт «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ. Йдеться про капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю, мосту на км 182+933, мосту через річку Біленька на (населений пункт Гірське)», - йдеться в повідомленні.

Всі зазначені споруди відносяться до малих мостів. Втім, вони потребують капітального ремонту. До роботи стають мостобудівники ТОВ "УКРБУД-ПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ" (Київ). У січні цього року цей підрядник став переможцем конкурсів з капітального ремонту зазначених споруд, за результатами тендерів у системі ProZorro.

Як повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Олег Кравцов, ключовою проблемою дорожньої інфраструктури Луганщини є проблема старих мостів, шляхопроводів.

Більша частина з них була збудована у 50-60-70 роки минулого століття. Жодного разу вони не ремонтувалися капітально.

Читайте також: Укравтодор розпочав оновлення траси, яка з'єднує Львівщину і Волинь

Загалом на Луганщині налічується близько 200 мостів, шляхопроводів та інших штучних споруд. Проїжджа частина на мостах, асфальтобетонне покриття і опори потребують капітального ремонту, а подекуди – повної заміни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-