Ощадбанк видав перші цьогоріч «теплі» кредити

Ощадбанк видав перші цьогоріч «теплі» кредити

Укрінформ
Перші вісім позик на загальну суму 326 тис. грн видав Ощадбанк за новою державною програмою «теплих» кредитів у 2021 році, позичальниками стали клієнти із Сумщини.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі фінустанови

Загалом згідно з новою угодою, підписаною цього тижня між Ощадбанком та Держенергоефективності, до кінця року банк видасть «теплих» кредитів на суму близько 300 млн грн.

До участі в програмі запрошують громадян, які хочуть підвищити енергоефективність своїх помешкань і таким чином зменшити витрати на оплату комунальних послуг. Умови програми передбачають, що частина енергоефективного кредиту компенсується державою.

Читайте також: Цільовою групою для видачі «теплих кредитів» стануть приватні будинки – Держенергоефективності

"Так, державним агентством буде компенсовано 35% суми кредиту на придбання енергоефективних матеріалів та обладнання (але не більше 14 тис. грн), а також 20% суми кредиту (35% – для субсидіантів) на купівлю твердопаливних котлів у приватних будинках (але не більше 12 тис. грн)", - пояснили в банку.

Зазначається, що цього року програму також було розширено на нові цілі. Часткову компенсацію зможуть отримати клієнти Ощадбанку, які встановлять електроакумулюючі системи (системи накопичення енергії), електрозарядки для електромобілів та інтелектуальні лічильники електричної енергії.

Читайте також: З портфельною держгарантією: Ощадбанк запустив нову програму кредитування бізнесу

З усіма деталями участі в програмі «теплих» кредитів можна ознайомитись на сайті Ощадбанку

За всі роки дії програми «теплі» кредити від Ощадбанку вже отримали більш як 233 тис. громадян на загальну суму понад 4,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-