Криклій сказав, які аеропорти першими здадуть у концесію

Криклій сказав, які аеропорти першими здадуть у концесію

Укрінформ
Міністерство інфраструктури планує з наступного року розпочати процес передачі в концесію міжнародних аеропортів у Львові та Херсоні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій під час IV Українсько-німецького бізнес-форуму.

"Ми готуємо проєкти концесій аеропортів. Зараз ми говоримо про аеропорти у Львові та Херсоні - це будуть перші пілотні концесійні проєкти. Ми вирішили це розпочати (передачу в концесію - ред.) не в цьому році, а в наступному", - розповів Криклій.

За його словами, нині "не найкращий час" для залучення інвесторів до таких проєктів.

Міністр зазначив, що відомство готується до переговорів з потенційними інвесторами та працює над інвестиційним атласом, в якому буде зібрано всю необхідну інформацію про концесійні можливості в Україні.

Читайте також: Кабмін схвалив угоду зі Словаччиною для відновлення роботи аеропорту в Ужгороді

Як повідомляв Укрінформ, Мінінфраструктури розпочало процес передачі в концесію інфраструктурних об'єктів у 2020 році. У концесію було здано два перші порти - у Херсоні та в Миколаєві.

Окрім портів, міністерство також готує до передачі в концесію залізничні вокзали, аеропорти та працює над проєктами державно-приватного партнерства в дорожній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-