Укравтодор почав ремонт дороги Стрий-Ізварине

Укравтодор почав ремонт дороги Стрий-Ізварине

Фото
Укрінформ
Укравтодор розпочав поточний середній ремонт на трьох ділянках траси М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине у Дніпропетровській області, яка є частиною дороги М-30 Стрий-Ізварине. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.

Зазначається, що оновлена дорога, довжиною 1392,3 км М-30 Стрий – Ізварине з’єднає схід і захід України.

На Дніпропетровщині М-04 – це найдовша дорога. Її протяжність в області – 290 км, і майже 40 км з них – транспортні розв’язки. Ремонт М-04 почали у 2020 році у рамках програми Президента «Велике Будівництво». Цьогоріч дорога буде оновлена по всій протяжності.

Поточний середній ремонт Укравтодор веде на трьох ділянках: 75 км від межі з Кіровоградською областю до Криничанського поста поліції (тут тривають підготовчі роботи); 44,8 км від межі міста Дніпро до Криничанського поста поліції (виконуються роботи з водовідведення, влаштування асфальтобетонного покриття, встановлення дорожніх знаків); 31 км від міста Павлоград до повороту на смт Петропавлівка (проводиться фрезерування покриття). Підрядник: ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Читайте також: Шість доріг у концесію: до проєкту планують залучити понад ₴1,7 мільярда інвестицій

В Укравтодорі нагадують, що новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине об’єднає дві дороги міжнародного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. У 2020 році відновили понад 580 км майбутнього маршруту М-30. До кінця 2021 року у відомстві планують відновити ще 630 км.

Як повідомляв Укрінформ, голова Укравтодору Олександр Кубраков на форумі "Україна 30. Інфраструктура" розповів, що в рамках програми Президента "Велике будівництво" у 2021 році буде відремонтована траса М-30 Стрий – Ізварине довжиною 1400 км, яка з'єднає захід і схід України.

Планується, що траса буде відкрита до 30-ї річниці Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-