У Дубаї відкрилось представництво Української бізнес-ради

У Дубаї відкрилось представництво Української бізнес-ради

Фото
Укрінформ
У Дубаї (ОАЕ) відбулось офіційне відкриття представництва Української бізнес-ради.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Консульство України в Дубаї.

“За сприяння Посольства України в ОАЕ та Консульства України в Дубаї 15 березня в діловому центрі The Place, розташованому у вільній економічній зоні DMCC, відбулося урочисте відкриття представництва Української бізнес-ради в ОАЕ”, - ідеться у повідомленні.

У церемонії взяли участь головний виконавчий директор DMCC Ахмед бін Сулаєм, голова Української бізнес-ради Микита Дорошенко, член правління Української бізнес-ради - співвласник ділового центру The Place Сергій Воронович, консул України в Дубаї Олександр Хом’як та співробітники Посольства України в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Українська бізнес-рада - неприбуткова організація, створена у 2016 році та офіційно зареєстрована в Торгово-промисловій палаті Дубаю. Основним завданням УБР є зміцнення ділових зв’язків України та ОАЕ, популяризація українського бізнесу в Еміратах та підтримка української громади в ОАЕ.

Читайте також: Україна розраховує на підтримку Словенії під час її головування у Раді ЄС – Кулеба

У лютому 2021 року в рамках найбільшої в світі міжнародної продовольчої виставки Gulfood відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Радою експортерів та інвесторів при МЗС України та Українською бізнес-радою в ОАЕ.

Фото: Консульство України в Дубаї

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-