Майно Мишковицького спиртзаводу продали за 181 мільйон

Майно Мишковицького спиртзаводу продали за 181 мільйон

Укрінформ
12 березня відбувся онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Мишковицького місця провадження діяльності (МПД) та зберігання спирту ДП «Укрспирт», за результатами якого до держбюджету мають надійти 181 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Фонду державного майна.

Зазначається, що за придбання активу на відкритих торгах змагалися вісім учасників, які збільшили ціну у 25 разів – зі стартових 7,29 млн грн до 181 млн грн.

Активи Мишковицького МПД ДП «Укрспирт» зосереджені у двох локаціях на Тернопільщині - селі Мишковичі Тернопільського району та селищі міського типу Дружба Теребовлянського району. Успішна приватизація цього активу відбулася в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася в 2020 році, нагадали у ФДМУ.

Читайте також: Ціна продажу майна підприємства Укрспирту у ході торгів зросла майже у 5 разів

Як повідомляв Укрінформ, із 15 жовтня 2020 року в Україні почалася приватизація підприємств ДП “Укспирт”. Загалом на приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 об’єктів концерну «Укрспирт».

Онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Луцького місця провадження діяльності (МПД) та зберігання спирту ДП «Укрспирт» відбудеться 30 березня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-