В Україні реалізують 40 спільних проєктів із міжнародними фінансовими організаціями

В Україні реалізують 40 спільних проєктів із міжнародними фінансовими організаціями

Укрінформ
Станом на 1 березня 2021 року в Україні реалізуються 40 спільних з міжнародними фінансовими організаціями (МФО) проєктів, на загальну суму 5,66 млрд євро та 3,09 млрд дол. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Станом на 1 березня 2021 року на стадії реалізації перебувало 40 спільних з МФО проєктів, загальна сума позик за якими становить 5,66 млрд євро та 3,09 млрд дол. Із цих коштів освоєно 1,73 млрд дол. та 1,69 млрд євро. На стадії підготовки перебувають 18 спільних з МФО інвестиційних проєктів на загальну суму 590 млн дол. та 2,15 млрд євро.

У Мінфіні також повідомляють, що 10 березня представники міністерства та Світового банку провели спільний навчальний онлайн-тренінг щодо підходу та методики встановлення і проведення моніторингу показників результативності за проєктами економічного і соціального розвитку, для реалізації яких держава залучає кредитні кошти міжнародних фінансових організацій, а саме Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР), Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), Кредитної установи для відбудови (КfW) та Європейського співтовариства з атомної енергії (Євратом).

Читайте також: Мінфін не розглядає сценаріїв, за яких співпраця з МВФ не буде продовжена - Марченко

Даний тренінг був спрямований на підвищення інституційної спроможності відповідальних виконавців та бенефіціарів інвестиційних проєктів щодо визначення показників, які дозволять оцінити стан досягнення мети проєктів та виміряти результати, отримані у ході їх реалізації, а також оцінки від їх впровадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-