Аудит фінзвітності «Оператора ринку» проведе Baker Tilly – Кабмін

Аудит фінзвітності «Оператора ринку» проведе Baker Tilly – Кабмін

Укрінформ
Компанія «Baker Tilly Україна» проведе аудит фінансової звітності ДП "Оператор ринку" за 2020 рік.

Як передає кореспондент Укрінформу, відповідне розпорядження було ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів 10 березня.

"Призначити ТОВ «Baker Tilly Україна» суб'єктом аудиторської діяльності для надання послуг з обов'язкового аудиту фінансової звітності ДП "Оператор ринку" за 2020 рік", - йдеться в оприлюдненому на "Урядовому порталі" проєкті розпорядження "Питання діяльності державного підприємства "Оператор ринку".

ТОВ «Baker Tilly Україна» було визначено переможцем тендеру на надання відповідних послуг у грудні 2020 року. Вартість послуг аудитора становитиме 949 тис. грн (з ПДВ).

Як повідомлялося, відповідно до статуту ДП "Оператор ринку", суб'єктом управління підприємства є Кабінет Міністрів. Аудиторські перевірки фінзвітності ДП мають відбутися щороку.

Читайте також: У НБУ пояснили, коли банки можуть не подавати фінзвітність на паперових носіях

Baker Tilly – міжнародна компанія, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес-консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку. На українському ринку компанія веде діяльність з квітня 1999 року.

Державне підприємство «Оператор ринку» було утворене 18 червня 2019 року у відповідності до Закону України «Про ринок електричної енергії». Підприємство відповідає за організацію купівлі-продажу електричної енергії на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку, допомагає забезпечити баланс між попитом та пропозицією на ринку електричної енергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-