Укравтодор готовий допомогти київській владі оновити мости

Укравтодор готовий допомогти київській владі оновити мости

Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) готове співпрацювати з київською владою для оновлення та добудови столичних мостів. 

Як передає кореспондент Укрінформу, про це сказав голова Укравтодору Олександр Кубраков під час пресконференції на Всеукраїнському форуму «Україна 30. Розвиток Правосуддя».

"Якщо говорити про інші мости Києва, ми розуміємо ситуацію по кожному мосту і готові протягти руку допомоги з нашого боку. Це стосується не тільки Подільсько-Воскресенського мосту", - заявив Кубраков.

Він додав, що відомство може за рік капітально відремонтувати та розширити до 8 смуг міст Патона, а також відремонтувати перекриття Південного мосту.

Заступник голови Офісу Президента України, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко зазначив, що до програми "Велике будівництво" можуть бути включені об'єкти, які має оновлювати місцева влада у разі, якщо вона не може самостійно завершити будівництво чи ремонт.

За його словами, зокрема київська влада повинна виходити на діалог з Укравтодотором і обговорювати співпрацю з добудови чи ремонту столичних мостів.

Як повідомляв Укрінформ, Укравтодор та Укрзалізниця 3 березня підписали меморандум про добудову Дарницького мосту у Києві.

Читайте також: Укравтодор добудує Дарницький міст у Києві

Укравтодор у лютому 2021 року запропонував Київській міськдержадміністрації передати Подільсько-Воскресенський міст у Києві на баланс Державного агентства автомобільних доріг, щоб добудувати цей перехід.

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що передача Подільсько-Воскресенського мостового переходу на баланс Укравтодору значно відтермінує добудову цього об‘єкта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-