Стало відомо, хто побудує об'їзну дорогу до Одеського порту

Стало відомо, хто побудує об'їзну дорогу до Одеського порту

Укрінформ
Проєкт будівництва об'їзної дороги до Одеського морського торговельного порту вартістю понад 2 млрд грн реалізує компанія «Ростдорстрой», що виграла тендер у ТОВ «Автомагістралі-Південь». 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в інформцентрі ТОВ «Ростдорстрой».

"Проєкт автодороги Одеса - Южне з під'їздами до Одеського морського порту, в об'їзд території фірми "Євротермінал", реалізують будівельні підрозділи нашої компанії. Загальна вартість автодороги, яку планується прокласти протягом двох років, становить 2,21 млрд грн", - зазначили в ТОВ «Ростдорстрой».

Реалізація проєкту дасть змогу водіям вантажівок, що транспортують контейнери та інші вантажі до Одеського порту, не платити по 16,7 дол. за проїзд та послуги фірми "Євротермінал".

У ТОВ "Ростдорстрой" уточнили, що компанія виграла тендер на будівництво цієї автодороги у фірми-конкурента "Автомагістраль-Південь".

Читайте також: Укравтодор уперше за 10 років капітально відремонтує об’їзну дорогу в Харкові

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський в липні 2019 року попросив мера Одеси Геннадія Труханова врегулювати питання організації безкоштовного в'їзду на територію Одеського морського порту.

36-а сесія Одеської міськради сьомого скликання ухвалила рішення про надання дозволу на розробку детального плану території від Об’їзної дороги до естакади Одеського морського порту з улаштуванням автомобільної дороги, минаючи населені пункти та міські вулиці, щоб уникнути руйнування придорожних житлових будинків одеситів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-