Ділова спільнота США чекає від Маркарової підтримки бізнес-взаємодії між країнами

Ділова спільнота США чекає від Маркарової підтримки бізнес-взаємодії між країнами

Заява
Укрінформ
Американська бізнес-спільнота вітає призначення Оксани Маркарової послом України у США та розраховує на її підтримку економічної та ділової взаємодії між двома країнами.

Про це йдеться в заяві глави Американсько-Української ділової ради (USUBC) Моргана Вільямса, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Члени USUBC вітають Оксану Маркарову у Вашингтоні. Нова пані посол суттєво підтримувала розвиток приватного бізнесу, ринкові реформи, міжнародні інвестиції, створення кращого ділового середовища в Україні, розширення торгівлі, інвестицій та фінансових операцій між США й Україною», - заявив Вільямс.

За його словами, понад 200 членів USUBC із задоволенням сприйняли ту обставину, що Президент України, призначивши Маркарову, зробив акцент на економічній дипломатії та розширенні ділової активності між країнами.

Читайте також: Маркарова - про призначення послом у США: Велика честь і ще більша відповідальність

У цьому зв’язку Вільямс висловив сподівання на плідне співробітництво ділової спільноти США з новою главою посольства України у Вашингтоні.

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого Володимир Зеленський підписав указ про призначення Оксани Маркарової послом України у Сполучених Штатах Америки. Іншим указом він звільнив Володимира Єльченка з посад посла України в США, Антигуа і Барбуді та Ямайці.

Вітаючи Маркарову, глава держави відзначив, що її кандидатура має три ключові переваги: патріотизм, високий фаховий рівень та дуже позитивне сприйняття у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-