Посли G7 вітають зобов’язання України задля завершення перегляду програми МВФ

Посли G7 вітають зобов’язання України задля завершення перегляду програми МВФ

Укрінформ
Посли країн «Великої сімки» на зустрічі з міністром фінансів Сергієм Марченком привітали зобов’язання України вжити необхідних заходів для завершення перегляду програми МВФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці Британського головування в групі послів G7 у Твіттері.

«Під час зустрічі з міністром фінансів Марченком посли G7 привітали зобов’язання України вжити необхідних заходів, включно з реформування Вищої ради правосуддя та в енергетичній політиці, щоб завершити перегляд програми МВФ для України», - зазначили дипломати.

Посли додали, що виконання цих зобов’язань, а також позитивних планів, про які вони чули, щодо земельної реформи і фінансування переходу до еколого-орієнтованої економіки, сприятиме макроекономічній стабільності та розвитку України.

Читайте також: Радник Президента про МВФ: Ми очікуємо, що співпраця буде продовжена

Як повідомлялося, 13 лютого МВФ оголосив про завершення роботи чергової місії щодо перегляду програми stand by.

За словами постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана, з 21 по 23 грудня та з 11 січня по 12 лютого фахівці МВФ обговорили з українськими можновладцями прогрес у впровадженні заходів та реформ, що є частиною підтриманої угодою stand by програми дій уряду.

Читайте також: Марченко про завершення роботи місії МВФ: У нас конструктивний діалог

Люнгман зазначив, що обговорення було продуктивним, «однак потрібен більший прогрес на користь завершення першого перегляду програми».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-