СЕТАМ шукає міжнародного партнера для продажу активів закордонним інвесторам

СЕТАМ шукає міжнародного партнера для продажу активів закордонним інвесторам

Укрінформ
Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції шукає міжнародного партнера для просування і продажу активів виставлених на продаж через майданчик OpenMarket за межами України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті держпідприємства.

«Рішення… прийнято в зв’язку з розширенням ринку продажу і поглибленням співпраці з українськими банками. На нашого партнера буде покладено обов’язок просування аукціонів для інвесторів, маркетинг та представництво підприємства на зустрічах за кордоном», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Як відомо, з 2015 року на OpenMarket було проведено майже 500 тис. електронних аукціонів на 14,1 млрд грн. Понад 20 банків співпрацюють з підприємством по продажу балансових активів. Для них було організовано та проведено понад 1 000 успішних аукціонів та продано майна на суму близько 3,5 млрд грн в рамках добровільного продажу. При цьому, 55% лотів продано з приростом ціни, що дозволило додатково заробити понад 150 млн грн.

Читайте також: СЕТАМ цьогоріч продав майна майже на 2,7 мільярда

До найбільш системних партнерів за цим напрямом у ДП «СЕТАМ» вважають банки державного сектору: Ощадбанк, Укргазбанк та ПриватБанк. Окрім цього у підприємства укладені договори з такими фінансовими установами: НБУ, «Альфа-Банк Україна», «ПУМБ», «Райффайзен Банк Аваль», «Таскомбанк», Банк Львів, Полтава Банк, МТБ Банк, Кліринговий Дім, Мегабанк, Метабанк, Скай Банк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-