Держпідприємство побило торік два рекорди з транспортування аміаку

Держпідприємство побило торік два рекорди з транспортування аміаку

Укрінформ
Державне підприємство «Укрхімтрансаміак» упродовж минулого року відтранспортувало до резервуарів-сховищ Одеського припортового заводу у режимі «транзит» 2 512 252 тонни рідкого аміаку.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі підприємства із посиланням на керівника ДП «Укрхімтрансаміак» Вадима Трунова.

За його словами, це абсолютний рекорд з транзитного транспортування, починаючи з 1979 року (з моменту запуску магістрального аміакопроводу).

«Для усього трудового колективу ДП «Укрхімтрансаміак» досягнення такого значимого результату – вагомий здобуток і відмінна мотивація для подальшої продуктивної роботи. Переконаний, що активно осучаснюючи підприємство та продовжуючи модернізацію, як основу безпечної експлуатації аміакопроводу, ми будемо й надалі технічно здатні втримати на такому ж високому рівні обсяги з транспортування», - зазначивТрунов.

Читайте також: Попит на рідкий аміак залишається стабільно високим - керівник держпідприємства

Окрім того, станом на 31 грудня 2020 р. встановлено ще один рекорд з транзитного транспортування: відтранспортовано 1 999 806 тонн аміаку виробництва ПАТ «Тольяттіазот».

ДП «Укрхімтрансаміак» - оператор української ділянки магістрального аміакопроводу «Тольятті - Одеса». Аміакопровід транспортує хімічну речовину – рідкий аміак до Одеського припортового заводу, звідки він постачається на експорт до країн Європи, Азії та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-