Укроборонпром обіцяє замовлення для Миколаївського суднобудівного

Укроборонпром обіцяє замовлення для Миколаївського суднобудівного

Укрінформ
ДК «Укроборонпром» наразі вирішує питання фінансового оздоровлення ДП «Миколаївський суднобудівний завод», яке входить до складу концерну, та обіцяє забезпечити підприємство достатньою кількістю замовлень.

Про це повідомив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв під час брифінгу 18 грудня на ДП «Миколаївський суднобудівний завод», передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні я перебуваю з візитом на цьому підприємстві, бо наша мета – його фінансове оздоровлення та забезпечення новими замовленнями, які ми шукаємо як всередині країни, так і за її межами. Наразі завод повинен пройти через процедуру оздоровлення і санації. Сюди входить вивчення структури кредиторської заборгованості, робота з кредиторами і, безумовно, залучення замовлень на підприємство, щоб люди отримали роботу», - зазначив Гусєв.

Він також підписав меморандум з головами облдержадміністрації та облради, метою якого є співпраця концерну з місцевою владою в питаннях розвитку суднобудівного заводу.

Читайте також: На утримання крейсера «Україна» витратили вже 88 мільйонів, демонтаж очікують 2021 року

У свою чергу, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім пообіцяв, що керівництво області зробить усе можливе, щоб надати підтримку концерну і його підприємствам для подальшого розвитку.

Щодо суми кредиторської заборгованості, то ні керівник заводу, ні очільник Укроборонпрому її наразі не оприлюднили, посилаючись на те, що вона ще не відома.

Варто зазначити, що наразі завод перебуває в стадії процедури банкрутства. Відповідно до ухвали Господарського суду Миколаївської області загальний розмір кредиторської заборгованості становить 829 мільйонів 678 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-