В Україні зареєстрували два нових оператори поштового зв'язку

В Україні зареєстрували два нових оператори поштового зв'язку

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), внесла в Єдиний державний реєстр операторів поштового зв'язку двох нових операторів ринку. 

Як передає кореспондент Укрінформ, відповідне рішення було ухвалене на засіданні НКРЗІ 1 грудня.

«Внести до Єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку інформацію про операторів ТОВ «ДЕНДІ – ФАРМ» та ТОВ «Двадцять п'ять годин», - йдеться в рішенні комісії.

Згідно з поданими до НКРЗІ матеріалами, ТОВ «ДЕНДІ – ФАРМ» спеціалізуватиметься на наданні послуг з приймання поштових відправлень; обробки поштових відправлень; перевезенні поштових відправлень; доставці (врученні) поштових відправлень; виконанні доручень користувачів щодо поштових переказів на території України.

ТОВ «Двадцять п'ять годин» спеціалізуватиметься на прийманні поштових відправлень; обробці поштових відправлень; перевезенні поштових відправлень; доставці (врученні) поштових відправлень; виконанні доручень користувачів щодо поштових переказів на території України та м. Одеса.

Відповідно до частини шостої статті 8 Закону України «Про поштовий зв'язок», Порядку ведення єдиного державного реєстру операторів поштового зв’язку, на підставі повідомлення про внесення інформації до єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку.

Читайте також: Укрпошта залучить € 63 мільйони від ЄБРР на розвиток інфраструктури

Рішення було ухвалене на підставі повідомлення зазначених компаній про внесення інформації до єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-