Підготовлений до другого читання бюджет-2021 збігається з оцінками МВФ – Мінфін

Підготовлений до другого читання бюджет-2021 збігається з оцінками МВФ – Мінфін

Укрінформ
Міністерство фінансів з оптимізмом оцінює подальшу співпрацю з Міжнародним валютним фондом та іншими стратегічними партнерами.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу міністерства у Фейсбуці, про це сказав міністр фінансів Сергій Марченко.

"Сьогодні зранку після конструктивних переговорів Міністерство фінансів успішно завершило консультації з Міжнародним валютним фондом щодо проєкту бюджету України на 2021 рік... Основними параметрами перемовин було формування спільного бачення з МВФ основних бюджетних показників у частині доходів та видатків основного фінансового документа країни, та дефіциту", - зазначив Марченко.

Читайте також: МВФ оцінив податкову політику України

Він зауважив, що підготовлений до другого читання і направлений на розгляд Кабміну проєкт бюджету-2021 в цілому збігається з оцінками фахівців Фонду.

"Ми з оптимізмом оцінюємо подальшу співпрацю з МВФ та іншими стратегічними партнерами", - сказав міністр.

Читайте також: Програма Stand-by: Шмигаль обговорив виконання «маяків» із представником МВФ

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство фінансів успішно завершило переговори з МВФ стосовно основних параметрів проєкту держбюджету на 2021 рік, що було однією з головних передумов для початку першого перегляду спільної з МВФ Програми Stand-by для України, визначення дати візиту місії Європейського департаменту МВФ та отримання чергового траншу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-