Укрнафта у вересні скоротила видобуток вуглеводнів

Укрнафта у вересні скоротила видобуток вуглеводнів

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» у вересні 2020 року видобуло 119,7 тис. тонн нафти і конденсату і 89,3 млн м3 газу, що, відповідно, на 3,2% і 5,9% менше в порівнянні з вереснем минулого року. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі компанії.

За оперативними даними, середньодобові показники видобутку вуглеводнів у вересні цього року також дещо знизилися у порівнянні з показниками вересня 2019 року і становили 3,99 тис. тонн нафти і конденсату і 2,98 млн м3 газу.

В Укрнафті зазначають, що основна увага приділяється операційній ефективності під час роботи на наявному фонді свердловин: переходу на нові продуктивні горизонти, оптимізації капітальних і поточних ремонтів перспективних свердловин, заміні критично зношеного обладнання.

«У вересні Укрнафта завершила капітальний ремонт (КРС) на 10 свердловинах, провела 1 операцію з інтенсифікації видобутку та вивела з бездіяльності 6 свердловин», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрнафта скоротила обсяги видобутку в серпні

Як повідомляв Укрінформ, ПАТ «Укрнафта» у серпні 2020 року видобуло 125,4 тис. т нафти і конденсату та 92,9 млн кубометрів газу, що, відповідно, на 2,5% і 8,2% менше порівняно з серпнем 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-