Коронакриза: Microsoft та Apple втратили по $70 мільярдів за два дні

Коронакриза: Microsoft та Apple втратили по $70 мільярдів за два дні

Укрінформ
Ринкова вартість шістьох найбільших світових технологічних компаній знизилася на понад 270 мільярдів доларів США на тлі погіршення ситуації з пандемією коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

Найбільше втратили Microsoft та Apple: по - 70 мільярдів доларів США за 48 годин. Ринкова вартість Alphabet за минулі дві доби впала на 50 мільярдів, а Facebook на 40 мільярдів.

Також великих втрат зазнали компанії Amazon Джеффа Безоса - 30 мільярдів та Tesla Ілона Маска, чия ринкова вартість всього впала на 13 мільярдів доларів США.

Ринкова ситуація вказаних компаній погіршилася за минулі дві доби через зростання кількості нових випадків коронавірусу, що матиме негативний вплив на світову економіку.

Читайте також: Компанії не хочуть повертатися до офісів після пандемії - дослідження Microsoft

Водночас зазначається, що попри зниження вартості цих компаній станом на сьогоднішній день, їхня вартість зросла за підсумками року. Так, якщо на початку цього року ринкова вартість цих шістьох найбільших світових технологічних компаній становила близько 5 трлн дол., то зараз вона перевищує 7,1 трильйона.

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 29 жовтня зареєстрували 44 775 984 випадки коронавірусної інфекції. Серед них померло 1 179 239 осіб, а одужав 32 728 561 пацієнт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-