В

В "Інвестиційний атлас надрокористувача" додали 36 бурштинових ділянок

Укрінформ
Державна служба геології та надр України доповнила перелік ділянок у "Інвестиційному атласі надрокористувача" 36-ма новими об'єктами із покладами бурштину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держгеонадр.

Державна служба геології та надр України спільно із облдержадміністраціями підготували пропозиції для інвесторів: 15 бурштинових ділянок на Рівненщині, 18 та 3 - у Житомирській та Волинській областях відповідно.

Надрокористувачам пропонують "наскрізний" спецдозвіл нагеологорозвідку з подальшим видобуванням строком на п’ять років. Стартова ціна лоту на ProZorro.Продажі - 34 тис. грн за 1 га.

Читайте також: Держгеонадра пропонують 50% знижки на чотири ділянки

Голова Держгеонадр Роман Опімах зазначив, що це лише частина "бурштинових пропозицій": ще дві площі із покладами сонячного каміння знаходяться на погодженні у Міндовкілля, а на черзі — підготовка нових бурштинових ділянок для виставлення на аукціони.

"Інвестиційний атлас надрокористувача" – один із елементів загальної урядової політики open door policy (політики відкритих дверей), яка спрямована на залучення інвесторів, у тому числі й іноземних, для розвитку ресурсного потенціалу України. Він включає перспективні ділянки корисних копалин, запропоновані для продажу на відкритих аукціонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-