Смілянський просить Президента вивести його з наглядової ради Укроборонпрому

Смілянський просить Президента вивести його з наглядової ради Укроборонпрому

Укрінформ
Гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський написав заяву Президенту Володимиру Зеленському з проханням вивести його зі складу наглядової ради Укроборонпрому у зв'язку зі службовою необхідністю.

Про це він написав у Фейсбуці та оприлюднив фото заяви.

"Трохи менше ніж рік тому я був призначений Президентом до наглядової ради ДК "Укроборонпром". Члени НР не отримують зарплату, але отримали можливість допомогти цій стратегічній компанії вийти з того... стану, в якому вона опинилася. Попереду ще величезний і довгий шлях, і в нинішньому форматі компанія точно не може ефективно розвиватися, але я дуже сподіваюся, що цей шлях буде пройдений. Мій же шлях у НР добігає кінця", - зазначив Смілянський.

Читайте також: Укрпошта пустить з молотка тільки офісні та виробничі приміщення на Майдані

Він пояснив також, що Укрпошта найближчим часом підпише багатомільйонну (в євро) інвестиційну угоду з провідними міжнародними фінансовими інституціями.

"За їхніми правилами - вони не можуть це робити з особами, які мають відношення до оборонної галузі. Тому сьогодні я попросив Президента України вивести мене зі складу Наглядової ради", - зазначив Смілянський.

Як повідомлялося, членом Наглядової ради Укроборонпрому генеральний директор Укрпошти Смілянський став у жовтні 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-