Мінцифри запускає серіал про фінансову грамотність

Мінцифри запускає серіал про фінансову грамотність

Відео
Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації за підтримки Нацбанку і Ощадбанку запускають освітній серіал "Дружні цифрові фінанси".

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу повідомила заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

"Показники фінансової грамотності в Україні - одні з найнижчих у Європі. Мінцифри як драйвери цифрової освіти не змогли залишатися осторонь цієї проблеми. Тому ми заручились підтримкою тих, хто знає про фінанси абсолютно все і може говорити про це легко і доступно - Ощадбанк та Національний банк України", - зазначила вона.

За словами Іонан, сам серіал у "максимально доступному форматі" пояснює усі основи фінансової грамотності.

"Серіал, який ми з вами створили, - це один із кроків підвищення фінансової грамотності. Ми навчимо українців як правильно формувати бюджет і, що особливо важливо, відповідально відноситись до своїх фінансових рішень", - додала начальник управління зв'язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Леся Войтицька.

Читайте також: Мінцифри запускає серіал для підприємців про основи фінансової грамотності

Освітній серіал про фінансову грамотність вже доступний на платформі Дія. Цифрова освіта.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Міністерство цифрової трансформації за підтримки МВС запустило освітній серіал "Онлайн-інструменти протидії домашньому насильству".

Фто: osvita.diia.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-