Мінфін продав держоблігацій ще на 10,7 мільярда

Мінфін продав держоблігацій ще на 10,7 мільярда

Інфографіка
Укрінформ
Міністерство фінансів України за підсумками аукціону з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) 28 липня 2020 року залучило до державного бюджету 10,69 млрд гривень (в еквіваленті).

Про це повідомляє Міністерство фінансів у Facebook.

"Сьогодні (28 липня - ред.) на аукціонах ОВДП Міністерство фінансів запропонувало інвесторам три випуски цінних паперів, два з яких номіновано в національній валюті і один – в іноземній валюті. Строк обігу пропонованих державних облігацій в гривні - 3 місяці та 1 рік. За підсумками аукціонів до державного бюджету залучено в еквіваленті 10,693 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що від розміщення в національній валюті 3-місячних паперів до державного бюджету було залучено 4,9 млрд грн, а від однорічних – 2,1 млрд грн. Середньозважена дохідність 3-місячних ОВДП склала 7,1%, в той час як однорічних - 9,2%.

Від розміщення номінованих в іноземній валюті ОВДП було залучено $130,5 млн. Середньозважена ставка дохідності залишилась незмінною – 3,5%. За підсумками аукціонів до державного бюджету залучено в еквіваленті 10,693 млрд грн.

Читайте також: Мінфін продав держоблігацій ще на 11,5 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство фінансів України за підсумками аукціону з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) 21 липня 2020 року залучило до державного бюджету еквівалент 11,5 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-