Українські винороби та кондитери представили свою продукцію китайським імпортерам

Українські винороби та кондитери представили свою продукцію китайським імпортерам

Укрінформ
Представники виноробної та кондитерської галузей України представили свою продукцію китайським компаніям-імпортерам під час онлайн бізнес-форуму.

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Китаї.

«Під час форуму українські підприємці мали змогу представити свою продукцію, а очільники Клубу експортерів України та «Укрсадвинпрому» розповісти про галузь, напрямки і тенденції її розвитку. Представники китайських імпортних компаній, що взяли участь у заході, виявили жваву зацікавленість до продукції українського виробництва», - йдеться у повідомленні.

За підсумками Українсько-китайського онлайн бізнес-форуму було досягнуто домовленості про розвиток подальшого співробітництва між українськими та китайськими компаніями. З цією метою в китайській соціальній мережі «WeChat» створено дві так звані В2В групи, що спрятимуть інформаційній та економічній співпраці у виноробній і кондитерській сферах, а на китайське онлайн сховище Baidu завантажено презентації і каталоги української продукції.

Читайте також: Прямі ефіри з закарпатськими виноробами допоможуть туристам обрати маршрут

Онлайн бізнес-форум організували Посольство України в КНР у співпраці з Китайською Торгово-промисловою палатою імпорту та експорту продуктів харчування, місцевих продуктів і субпродуктів тваринного походження (CFNA).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-