СЕТАМ продає елітний маєток у Карлових Варах

СЕТАМ продає елітний маєток у Карлових Варах

Укрінформ
СЕТАМ продає елітний маєток у Карлових Варах на голландському аукціоні.

Про це йдеться в пресрелізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено житловий будинок із земельною ділянкою в місті Карлові Вари Чеської Республіки. Земельна ділянка - 715 кв. м. Рік побудови 1752", - йдеться в повідомленні.

Будинок складається з підвального поверху, гаража на два автомобілі, спортзалу та погребних приміщень. У ньому здійснена повна реконструкція, заповнений елітними меблями та сучасною комунікацією. Будинок є культурною спадщиною та знаходиться на природоохоронній території в межах курортного міста.

За домовленістю з продавцем лот буде продаватися на “голландському” аукціоні. Тобто буде застосована процедура проведення торгів з пониженням ціни (редукціон) з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 192 млн грн. Крок зниження становить: 1% (у грошовому виразі 2 220 000 грн).

Читайте також: СЕТАМ продає пасажирський літак за 22 мільйони

«Це вже не перші торги на OpenMarket по цьому лоту, але перші через «голландець». Думаю такий аукціон повинен привернути увагу інвесторів», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Стартова ціна лоту складає 222 млн грн, торги пройдуть 21 липня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-