МХП підписує декларації доброчесності з усіма співробітниками та партнерами

МХП підписує декларації доброчесності з усіма співробітниками та партнерами

PR
Укрінформ
Агроіндустріальний холдинг "Миронівський хлібопродукт" підписує декларації доброчесності з усіма співробітниками та партнерами. Кожен підписант працює з МХП чесно та прозоро.

Про це Укрінформу повідомила речниця агрохолдингу Ірина Ванникова.

“МХП підписує декларації доброчесності з усіма співробітниками та партнерами. Це означає, що кожен підписант працює з МХП чесно, прозоро та згоджується, що ані пропонування, ані прийняття неправомірної винагороди є неприйнятними для МХП. Це черговий крок в ініціативах компанії щодо трансформації бізнесового середовища в Україні згідно з міжнародними стандартами”, — зазначила Ванникова.

За її словами, МХП — публічна компанія. Ніяких виключень немає. Якщо людина або підприємство не поділяють цінності компанії, не готові працювати у чесній та прозорій площині, агрохолдинг розриває будь-які відносини.

“Наголошуємо: в МХП не може бути корупції. Декілька етапів перевірок дозволяють нам виявити тих, хто порушує принципи доброчесності. Щойно факт встановлено і доведено, наступає покарання, воно невідворотне. А з тими, хто поділяє наші цінності, ми разом будуємо майбутнє України», — підкреслила речниця МХП.

Вона також повідомила, що комплаєнс (дотримання певних правил, вимог або умов, - ред.) визнаний одним з ключових пріоритетів компанії, а підписання декларації доброчесності має стати черговим кроком у розвитку напрямку, який нещодавно очолила Олена Коновалова. Мета компанії у тому, щоб лідерський та інтелектуальний ресурс МХП ефективно працював на розвиток економіки країни.

Читайте також: Дві птахофабрики МХП пройшли аудит на підтвердження вирощування птиці без антибіотиків

"Ми будуємо Європу тут, в Україні. Комплаєнс — це доброчесність та довіра. Ми будуємо чіткий і правильний виробничий бізнес, встановлюємо зрозумілі правила гри, наші практики закупівель — одні з найінноваційніших у галузі. Довіра до нас — не питання, а алгоритм. Ми хочемо, щоб наша культура вийшла за межі МХП далі у бізнес-спільноту та зрештою поширилась Україною. Ми не чекаємо на майбутнє — ми будуємо його вже сьогодні. За цими принципами МХП живе протягом багатьох років. І пропонує зробити доброчесність ключовим принципом взаємодії всіх з усіма", — наголосила Ванникова.

Речниця агрохолдингу також зазначила, що на переконання МХП, прозорий та доброчесний ринок — це нові експортні можливості, це гроші, які приходять до країни у вигляді нових робочих місць, капітальних інвестицій, нових товарів. Чим прозоріший бізнес, тим ти він безпечніший, зрозуміліший для інвесторів, тим більше грошей він може залучити. Тим паче, якщо бізнес збирається грати «в довгу».

"Доброчесність — це про добро та чесність. Через чесну роботу ми стверджуємо у суспільстві більше добра: порядність, відповідальність та законність. Не толеруємо зло. Доброчесність про силу, про справедливість. І про те, як насправді має бути. Адже не можна, час від часу обираючи маленьке зло, досягти великого блага", — сказала речниця МХП.

Вона також акцентувала на тому, що прозорі бізнеси мають більшу цінність в очах інвесторів, адже вони зрозуміліші — такі бізнеси стабільніші і безпечніші. Тому, чим наполегливіше "ми будемо пропагувати ідеї прозорості та пояснювати людям, що бути «чорним» — це невигідно, тим швидше ми змінимо країну." І чим більше компаній своїм прикладом будуть показувати успішні кейси, тим ближче ми будемо до Європи, додала Ванникова.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-