Фонд гарантування продає чотири пули активів

Фонд гарантування продає чотири пули активів "Дельта Банку"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 22, 23 червня та 2 липня 2020 року проведе аукціони з продажу 4 пулів активів АТ "Дельта Банк".

Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб сформував 4 пули, що складаються переважно з кредитів виданих юридичним особам та дебіторської заборгованості, а також кредитів фізичних осіб. Усі активи перебувають на балансі АТ "Дельта Банк" і неодноразово виставлялися на продаж, як на індивідуальних торгах, так і в складі пулів, але не знайшли свого покупця… Усі торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.ПРОДАЖІ за голландською моделлю аукціону з поступовим зниженням ціни впродовж дня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 22 червня 2020 року торгуватимуться лоти: GL3N718482, GL19N018480: пули активів, у складі яких 215 кредитів суб’єктів господарювання, 57 іпотечних кредитів фізичних осіб, 48 кредитів фізичних осіб, що забезпечені рухомим майном та іншою заставою, 16 кредитів фізичних осіб без забезпечення, а також дебіторська заборгованість та майнові права на земельну ділянку, які частково знаходяться в заставі Національного банку України. Початкова ціна лотів – 705,9 млн грн.

23 червня 2020 року торгуватиметься лот: GL18N618516: пул активів, у складі якого права вимоги та майнові права за 987 кредитними договорами укладеними з суб’єктами господарювання, 15 іпотечних кредитів фізичних осіб, 71 кредит фізичних осіб, що забезпечені рухомим майном та іншою заставою, 19 кредитів фізичних осіб без забезпечення, а також дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю. Початкова ціна лоту – 3 847,2 млн грн.

2 липня 2020 року на торгуватиметься лот: GL18N018481: пул активів, до складу якого входять права вимоги та майнові права АТ "Дельта Банк" та АТ "ВТБ Банк" за 16 кредитними договорами укладеними з юридичними особами та дебіторська заборгованість, які частково знаходяться в заставі Національного банку України. Початкова ціна лоту – 34,9 млн грн.

У торгах можуть взяти участь юридичні та фізичні особи.

У Фонді гарантування зауважують, що більшість кредитів мають прострочку понад 7 років.

Читайте також: Фонд гарантування виставить на торги офісні приміщення Дельта Банку

Як повідомляв Укрінформ, Фонд гарантування вкладів анонсував серію аукціонів з продажу пулів активів неплатоспроможного АТ "Дельта Банк" у червні-серпні 2020 року. Всього заплановано виставити на продаж понад 50 пулів активів загальною балансовою вартістю близько 64 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-