Укравтодор розпочав роботи на 216 об'єктах

Укравтодор розпочав роботи на 216 об'єктах

Відео
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало ремонтно-будівельні роботи на 216 об'єктах у 23 областях України.

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Facebook.

"У 23 областях на 216 об'єктах ведуться ремонтно-будівельні роботи. Станом на 1 червня роботи розпочаті на 60% Великого дорожнього будівництва", - йдеться у повідомленні.

На 198 об'єктах роботи фінансуються з Дорожнього фонду, державного бюджету та кредитних коштів на суму 64,3 млрд грн. Ще 18 об'єктів реалізуються в рамках співпраці Укравтодору з міжнародними фінансовими організаціями на суму 4,4 млрд грн.

У держагентстві пояснюють, що мова йде про капітальні, поточні середні ремонти, реконструкції та абсолютно нове будівництво автомобільних доріг державного значення. Відтак на багатьох дорогах вже триває завершальний етап ремонту дорожнього покриття – влаштування верхніх шарів асфальтобетону.

Читайте також: Укравтодор планує відремонтувати 1385 мостів за 5 років

Зазначається, що наразі закупівлі тривають на 118 об’єктах, ще для 142 об'єктів розробляється проєктна документація та триває підготовка до процедури тендерних закупівель.

Як повідомляв Укрінформ, у 2020 році Укравтодор планує збудувати чи відремонтувати 4000 км доріг державного значення та 2500 км доріг місцевого значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-