Укрспирт реалізував 4 мільйони літрів сировини для антисептиків

Укрспирт реалізував 4 мільйони літрів сировини для антисептиків

Укрінформ
ДП «Укрспирт» 30 квітня, згідно із законодавством, завершує виробництво дезінфекційного засобу на базі заводів підприємства; із 2 квітня вони реалізували 4 млн літрів сировини для антисептиків.

Про це повідомляє пресслужба ДП «Укрспирт».

«З 2 квітня 12 заводів “Укрспирту” виробляли сировину для антисептиків. Станом на сьогодні ми поставили 4 мільйони літрів дезінфекційного засобу українським виробникам… Сьогодні останній день роботи “Укрспирту” у цьому напрямку, згідно із законодавством», — йдеться у повідомленні.

З 2 по 30 квітня дезінфекційний засіб у ДП «Укрспирт» закупив 41 український виробник антисептиків. Процес виробництва та відвантаження дезінфекційного засобу контролював представник податкової, який складав відповідний акт.

Читайте також: Укрспирт за тиждень реалізував 1,4 мільйона літрів сировини виробникам антисептиків

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня 2020 року Верховна Рада на позачерговому засіданні ухвалила законопроєкт №3275 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», який, зокрема дозволив виготовляти дезінфікуючий засіб (сировину для антисептиків) на базі заводів ДП «Укрспирт» до 30 квітня 2020 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-