«Посій насіння з МХП»: агрохолдинг завершує соціальний проєкт для пайовиків

«Посій насіння з МХП»: агрохолдинг завершує соціальний проєкт для пайовиків

PR
Укрінформ
Агрохолдинг МХП спільно з БФ «МХП – Громаді» завершують соціальний проєкт «Посій насіння з МХП», передбачений для орендодавців компанії.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Агрохолдинг МХП спільно з БФ «МХП – Громаді» завершують соціальний проєкт «Посій насіння з МХП», передбачений для орендодавців компанії. 145 тисяч людей в 12 областях країни, які довірили МХП свої земельні ділянки, отримали насіння основних овочевих культур», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що хоча у зв’язку із запровадженням карантину проєкт було призупинено, проте керівництво  МХП ухвалило стратегічне рішення все ж таки роздати людям насіння, дотримуючись усіх санітарних вимог і правил. Тому регіональні команди об’їхали близько 70 районів та передали насіння через поштові скриньки.

За словами заступника голови правління МХП з корпоративної соціальної відповідальності Ігоря Лещенка, орендодавці для компанії є найважливішими партнерами і найціннішим ресурсом, тому турбота про них незмінна і завжди в пріоритеті.

Читайте також: МХП не зменшуватиме постачання курятини на внутрішній ринок під час карантину

 «Цей проєкт є подарунком для наших партнерів – наших пайовиків. Ми хотіли продемонструвати їм свою повагу і привітати їх з настанням весни, з початком весняно-польових робіт, адже більшість з них мешкає в селі й має земельні ділянки. Сподіваємося, що такий подарунок принесе користь – гарний урожай і гарний настрій», - зауважив Лещенко.

 У МХП зауважили, що у кожен подарунковий набір входить 6 пакунків насіння овочевих культур, зокрема огірок, буряк, морква, петрушка, редиска і капуста.

«Насіння отримала якраз у період карантину, коли добратися до магазинів було неможливо, бо в райцентр автобуси вже не ходили. Насіння висіяла під плівку, щоб швидше зійшло. Тепер чекатиму врожаю», - похвалилася гарними сходами редиски, капусти і огірків Віра Вороніна із Дарівки Степанецької ОТГ.

За її словами, така допомога від орендаря – доказ небайдужості і турботи, особливо в складний період карантину.

Фото з відкритих джерел

Інфографіка: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-