На понад 200 об’єктах вже розпочали роботи у рамках «Великого будівництва»

На понад 200 об’єктах вже розпочали роботи у рамках «Великого будівництва»

Укрінформ
У рамках національної програми «Велике будівництво» на 205 об’єктах вже розпочато роботи.

Про це міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов повідомив у Facebook.

«На сьогодні на 205 об’єктах роботи вже розпочато», - зазначив він.

За словами міністра, в 19 областях проведено засідання регіональних комісій та підготовлено переліки проєктів, що фінансуватимуться коштом Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Засідання комісій не проведено у Вінницькій, Закарпатській, Донецькій, Кіровоградській та Сумській областях.

«Відповідно до інформації, наданої обласними та Київською міською держадміністраціями у 2020 році, планується реалізація 375 проєктів у межах програми «Велике будівництво». Загальний обсяг фінансування на ці проєкти становить 5,4 млрд гривень», - підкреслив міністр.

Чернишов запевнив у тому, що щотижня перевіряє стан виконання будівельних робіт у різних регіонах «Це дійсно вражаючі обсяги виконаних робіт і десятки тисяч робочих місць по всій країні. Вірю, що саме «Велике будівництво» є флагманським проєктом, який розвиває економіку кожного регіону та стимулює прискорений вихід із карантину», - додав він.

Читайте також: "Велике будівництво" є важливим інструментом регіонального розвитку – Чернишов

Як повідомляв Укрінформ, у 2020 році Президент України Володимир Зеленський ініціював початок масштабної програми «Велике будівництво», яка має забезпечити реалізацію державної політики щодо економічного зростання та інвестиційної привабливості територій, покращення надання соціальних послуг.

В рамках програми, що стартувала 1 березня, планується, зокрема, за 12-18 місяців побудувати в Україні 100 дитячих садків, 100 шкіл, 100 стадіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-