Поштові компанії здійснюють безперебійні доставки посилок з України в умовах карантину

Поштові компанії здійснюють безперебійні доставки посилок з України в умовах карантину

Укрінформ
Поштові служби, зокрема DHL, консолідація Handmade-Hub і "Укрпошта", які здійснюють доставку поштових відправлень з України, продовжують безперебійну роботу, проте мають особливості роботи в умовах карантину.

Про це Укрінформу повідомили в компанії Handmade-Hub, що здійснює технологічну підтримку на міжнародних торговельних майданчиках продавців хендмейду з України.

"Щодня в службу підтримки Handmade-Hub надходять десятки питань щодо доставки, адже ця тема дуже актуальна сьогодні. Ми вирішили зробити невеликий огляд про те, як йдуть справи у різних поштових службах", - зазначили в Handmade-Hub.

Так, на думку Handmade-Hub, на сьогодні найнадійнішою за термінами доставок є поштова компанія DHL.

"Більшість посилок доставляються в заявлені терміни (1-3 робочих дні), іноді є невеликі затримки до Австралії", - підкреслили в Handmade-Hub.

Зазначається, що ця надійність досягається завдяки власному флоту вантажних літаків.

"Це великі витрати, тому доставка DHL не є дешевою. Якщо вам необхідно доставити посилку швидко і в заявлений термін, це нині найкращий варіант", - йдеться в повідомленні.

Що стосується інших варіантів доставки, то в Handmade-Hub відзначають два способи: ePacket (відправка до 35 країн світу за вигідною ціною) і їхня консолідована відправка до США, цим способом доставки ви можете скористатись, якщо ви підприємець у сфері хендмейду.

"У разі відправки ePacket, наша служба доставки залежить від пошти країни призначення і регіону, в якому знаходиться покупець, тому терміни збільшилися з 10-14 днів до 16-22. Доставка до США теж йде із затримкою, із заявлених 5-7 днів терміни збільшилися до 6-9.   Також, почастішали випадки, коли посилка трекається тільки після отримання. Цей спосіб підходить, якщо ви хочете заощадити і у вас немає жорстких часових рамок щодо доставки", - прокоментували у Handmade-Hub.

Читайте також: Укрпошта не планує підвищувати тарифи на міжнародні відправлення

Також, у компанії відзначили роботу в умовах карантину національного поштового оператора України - "Укрпошти". Незважаючи на можливі випадки затримки з доставкою поштових відправлень, водночас, це найдешевший на сьогодні вид доставки, особливо з габаритними вантажами.

" З останніх новин: Укрпошта об'єдналася з EMS і заявляє про 7-10 днів доставки до 57 країн світу. За непідтвердженими даними, УкрПошта планує почати відправку через авіакомпанію МАУ пасажирськими літаками, так що сподіваємося, що найближчим часом доставка Укрпоштою стане ще більш стабільною, водночас залишаючись найдешевшою для наших клієнтів, особливо з габаритним вантажем.", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-