У міністра економіки може з'явитися заступник з розвитку промисловості

У міністра економіки може з'явитися заступник з розвитку промисловості

Укрінформ
У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України обговорюють необхідність призначення заступника з розвитку промисловості.

Про це ішлося на зустрічі міністра економіки Ігоря Петрашка з президентом Українського союзу промисловців і підприємців Анатолієм Кінахом, інформує Мінекономіки у Facebook.

«Не дивлячись на всі світові та внутрішні катаклізми, ми не маємо права зупинятися. Вже зараз, окрім першочергових і короткострокових рішень, пов’язаних із COVID-19, держава має формувати сильну промислову політику, забезпечувати нові робочі місця, підвищувати якість життя населення. У цьому ракурсі важливим кроком є призначення профільного заступника з розвитку промисловості, який буде безпосередньо курувати один із найпотужніших секторів нашої економіки», - зазначив міністр.

Читайте також: Кабмін хоче максимально зберегти робочі місця

Петрашко додав, що зараз важливо підтримувати постійний діалог між владою, бізнесом і суспільством, дослухатися до профільних інституцій, обмінюватися інформацією та приймати системні та своєчасні рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-