Ощадбанк видав кредитів на 26 мільйонів за держпрограмою

Ощадбанк видав кредитів на 26 мільйонів за держпрограмою "Доступні кредити 5-7-9%"

Укрінформ
У рамках державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" Ощадбанк видав малому бізнесу доступних кредитів на 26 млн грн; їх отримав 41 підприємець.

Про це повідомляє пресслужба Ощадбанку.

"З моменту старту державної програми підтримки малого бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%» Ощадбанк видав кредитів на загальну суму понад 26 млн грн. Їх отримав 41 підприємець зі всіх областей України. ТОП-5 областей, де профінансовано найбільше підприємців: Черкаська, Вінницька, Миколаївська, Полтавська та Донецька", - йдеться в повідомленні.

У банку зазначають, що 75% кредитних коштів надано фермерським та сільськогосподарським господарствам, 25% - виробникам з різних галузей, оптовим та роздрібним торговцям. Переважна більшість клієнтів отримують кредит на придбання обладнання для нарощування потужностей свого бізнесу.

Невдовзі банк розпочне надання кредитних гарантій підприємцям у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%».

"Відчуваємо підвищену зацікавленість підприємців з усієї країни. Ощадбанк переформатував бізнес-процеси і готовий видавати понад 250 кредитів щотижня. Для таких темпів у нас є напрацьована експертиза в рамках власної програми «Будуй своє». Банк перейшов на якісно новий рівень доступного кредитування підприємців під 5-7-9%. Тепер м’яч на полі мікро- і малого бізнесу", – прокоментував голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Читайте також: Програма 5-7-9: в Україні видали майже сотню доступних кредитів

Як повідомляв Укрінформ, уряд ухвалив постанову для старту програми «Доступні кредити 5-7-9%» із 1 лютого 2020 року. Кредити під 9% видаватимуть підприємствам з річним доходом до 50 млн гривень, позику під 7% річних зможуть отримати підприємства з доходом до 25 млн грн, а якщо вони при цьому створять два робочих місця, ставку знизять до 5%. Кожен підприємець зможе взяти до 1,5 млн грн на 5 років.

Фото: delo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-