Гончарук заявив про початок

Гончарук заявив про початок "Великого будівництва" в Україні

Укрінформ
В Україні почалися будівельні роботи на трьохсот об’єктах соціальної інфраструктури в рамках програми "Велике будівництво".

Про це заявив Прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час брифінгу у Кабміні 2 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За зиму ми підготували величезну кількість проєктів, які сьогодні почали будуватися. Тепла погода сприяла тому, що (розпочалося — ред.) "Велике будівництво", яке ми анонсували ще восени, проєкт Президента щодо того, щоб максимально велику кількість об'єктів соціальної інфраструктури по всій Україні збудувати, 4 тисячі кілометрів доріг... Можу сказати, що на 300 об'єктах розпочалось будівництво", - сказав Гончарук.

Прем’єр нагадав, що цьогоріч також заплановано будівництво 100 шкіл, 100 дитсадків, 100 стадіонів та 200 приймальних відділень в лікарнях.

Читайте також: Гончарук запевняє, що ніхто не повинен закривати лікарні

Як повідомлялося, раніше Гончарук заявляв, що 2020-й є роком "Великого будівництва", інфраструктурної модернізації України. В кожному регіоні за своєчасний старт і реалізацію програми "Велике будівництво" відповідають голови облдержадміністрацій. Програма "Велике будівництво" стартувала 1 березня і передбачає масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-